Условия за ползване

Прочетете внимателно следните условия за ползване. Те регулират отношенията между ползвателите на сайта, наричани по-долу ‘’Потребител’’ и собственика на сайта Онлайн Маркетинг България, наричан по-долу ‘’ abv.news. Потребителят декларира,че има навършени 18 години, прочел е изцяло и е съгласен с посочените по-долу условия за ползване, приема да ги спазва добросъвестно и носи отговорност при неспазването им.

abv.news се занимава със изработка на УЕБ сайтове. Изработка на уеб сайт и уеб дизайн в Русе, Варна, София и цялата страна. Оптимизация на уеб сайтове , уеб програмиране , поддръжка в социални мрежи ,софтуерни решения , онлайн маркетинг и реклама, SEO и решения за електронна търговия. Изработваме онлайн магазин, сайт за недвижими имоти, сайт за фирма, онлайн радио и др.  Времето за изработка на сайт е от 2 до 20 работни дни, но ако сайта е с повече информация може да отнеме малко повече.

 1. След консултация или от описаното в нашия сайт, клиентът избира пакет от услуги и предоставя материалите за съдържанието на сайта.
 2. Фирмата не отговаря за хостинг услугите предоставени от други фирми както и за проблеми в работата на сайта възникнали от некачествени хостинг услуги.
 3. Фирмата не е длъжна да уведомява клиента за изтичащи хостинг услуги, тези уведомления са между клиента и хостинг компанията.
 4. Клиента е длъжен да предостави всички материали за изработката на сайта до 5 дни след стартиране на поръчката, след този срок качването на материалите се заплаща допълнително.
 5. Клиента е длъжен да провери материалите които изпраща за правописни грешки и чужди авторски права, преди да ги предостави. Ако все пак се наложи повторна редакция на съдържанието клиента е длъжен да заплати допълнително за извършения труд.
 6. Преди стартирането на поръчката, клиента заплаща предварително договорен аванс и след завършването на сайта доплаща остатъка от сумата.
 7. Ако в процеса на работа клиентът е поръчал допълнителни услуги свързани с изработката на сайта заплаща услугите след завършване на сайта.
 8. При отказ на клиента от поръчката сумата за аванс не се възтановява.
 9. След превеждане на авансовата сума клиента е длъжен да изпрати материалите за сайта и да води кореспонденция с цел изясняване на неясноти по материалите или неясноти при изработката на сайта.
 10. Ако клиента не изпрати материали или липсва кореспонденция един месец след стартиране на поръчката и превеждане на авансовото плащане, тя се счита за завършена а ако сайта е започнат, клиента дължи остатъка от сумата по поръчката.
 11. Клиента има право да получава информация за процеса на завършеност на сайта по всяко време в процеса на изработката.
 12. След доплащане на цялата сума по поръчката и всички поръчани допълнителни услуги сайта става собственост на клиента и той получава всички данни за достъп до сайта.
 13. След като е даден достъп до сайта на трети лица фирмата не носи отговорност за нанесени щети и възникнали проблеми със работата на уеб сайта.
 14. В уебсайтовете могат да се използват само стандартни шрифтове, тъй като при разглеждане на сайта от компютри които нямат инсталиран някой от специфичните шрифтове които сте пожелали да са на сайта може сайта да изглежда зле, разместен и с много малки или големи букви. Има вариант да се вградят специфични шрифтове от библиотеката на Google, но се заплаща допълнително тъй като води до допълнително количество програмиране на сайта.
 15. Сайтовете се изработват за резолюции на настолни монитори и не включват версии за мобилни устройства. Фирмата не носи отговорност дали сайта ще изглежда коректно на мобилно устройство. Има вариант да се изготви мобилна версия на сайта срещу допълнително заплащане.
 16. Сайтовете са изработени универсални за всички поддържани популярни браузъри (Modzilla Firefox, Google Chrome и Internet Explorer) фирмата не дава гаранции че сайтът ще работи по същия начин в други не толкова популярни браузъри като Safari и Netscape.
 17. При желание на клиентът, в рамките на изработката на сайта може да се вгради безплатно код за Google Analitics.
 18. Фирмата не се задължава да дава безплатни консултации по оптимизация или програмирането на сайта, както и за работа с интерфейса след завършване на обучението му.
 19. Фирмата не носи отговорност за неволно или умишлено нанесени вреди по сайта от клиента след предаването и по време на изработката на сайта.
 20. При заявка за незначителни промени по сайта клиентът е длъжен да заплати минималният праг на нова поръчка на стойност 50 лева.
 21. След завършване на сайта фирмата не е длъжна да извършва безплатна техническа поддръжка на сайта освен в случаите в които, проблемите възникнали на сайта се дължат на недовършена работа от страна на фирмата или при допълнителни договорености със клиента.