SEO оптимизация

SEO е съкращение от „оптимизация на уеб сайт

Това е получаване на ”органичен „  или така наречения естествен трафик от резултатите при търсене в търсачките по дадена ключова дума.

SEO оптимизация

Всички големи търсачки като Google, Bing I Yahoo са първи в класацията който класират уеб страници по показатели като ключови думи, качествено съдържание и добре оптимизиран код на сайта. Затова и борбата за позиции в първите страници от показаните резултати по търсене е голяма.
За това правилната СЕО оптимизация на вашия сайт е от голямо значение да позиционирате вашият сайт на челни позиции и да получите по голямата част от естествения безплатен трафик от търсачките, които ще ви донесе максимални посещения и приходи от вашата уеб страница или онлайн магазин.
Правилната СЕО оптимизация ще накара търсачките да харесват и предпочитат вашият сайт при съответното търсене.
Вашите линкове дали са платени или от социлни мрежи, доброто и качествено съдържание действат на търсещите машини като магнит.
Прекаленото използване на ключови думи е най неправилния начин, в дългосрочен план започва вашият уеб сайт да изостава в класирането.
Правилният подбор и употреба на съдържание и ключови думи ще донесе очакваният резултат. Правилното изграждане на вътрешните и външните линкове и препратки от други сайтове също ще допренесат за вашето по добро класиране.
Нашият екип, Ви предлага да оптимизира вашата уеб страница или онлайн магазин и да получите максимално повече от натуралния трафик на търсачките.
А повече трафик означава повече приходи от вашият онлайн бизнес и повече реализирани продажби.

 

Цена за SEO оптимизация

Цената за SEO оптимизация зависи от големината на вашият сайт и неговото състояние към момента. Оптимизацията се извършва за 15 до 30 работни дни, като се изготвя подробен отчет за свършената работа и бъдещи препоръки. Една такава СЕО оптимизация включва много дейности които трябва да бъдат извършени последователно. Свържете се с нас и след обстоен преглед на вашият уеб сайт ще ви представим точна оферта и какво трябва да се свърши по сео оптимизацията.

Свържете се с нас

сео оптимизация

Харесайте ни във Facebook

Поддръжка на уеб сайт

Защо един уеб сайт трябва да се поддържа

Вижте